Juha

KAUSI ALKAA... aloitetaan kunnolla eli kaikki mukaan!!

Tuukka, profiilikuva
Tuukka ilmoittautui in

Kysymysmerkillä

Kaapo ilmoittautui in

pelaan

 

Kausi 2018?

Lauri, profiilikuva
Lauri

Moi,

Tuskin on edellinen kausi päättynyt kun pitäisi jo alkaa juonimaan seuraavaa. Piirisarjoihin ilmoittautumisen deadline on 7.1. ja siihen mennessä pitäisi saada kollektiivisesti mietittyä pelataanko ja mitä sarjaa.

Kylmä fakta on että viime kaudella taas nähtiin että pelaajia on liian vähän; melkein joka otteluun piti kaivaa stuntteja tai pelata liian vähin vaihtomiehin.

Mitä tälle sitten voi/pitää tehdä? Ensinnäkin _sitoutuneita_ pelaajia pitäisi löytää lisää. Toisekseen mukana olevilta pitää voida odottaa korkeampaa sitoutumisastetta. Jos tietää ettei voi pelata kuin muutaman ottelun kaudessa niin tämä olisi hyvä ilmoittaa ajoissa.

Vaihtoehtoja toki on:
1. Jatketaan kutosessa (tuntu olevan suht kova sarja meille)
2. Tiputtaudutaan seiskaan (ehkä löysempi sarja, otteluolosuhteiden pitäisi olla samat)
3. Harrastesarjaan (osa pelaa jo muissa jengeissä)
4. Ikiksiin (35 tai 40, osa porukasta liian nuoria, osa pelaa jo toisessa jengissä)

Loin tarkoitusta varten tapahtuman nimenhuutoon. Pistä kommentiin mielekkkäimmältä tuntuva sarjataso. Tänne voi myös ilmoittaa mikäli tietää ettei jatka tai ei kykene sitoutumaan kuin satunnaisiin peleihin.
https://sekunda.nimenhuuto.com/events/10463405

#4

Juha

Pääsiskö se Huan Pablo los Goaaalkeeper jo tähän peliin mukaan. Kaivattas kovasti veskaria!

Juha

No niin jäbät kausi alkaa huomenna ja pelissä vasta 9 IN ilmoittautumista... Laittakaas äkkiä nimenhuutoon omalta kohdaltanne asian kuntoon. Ja muistakaa lisenssi kanssa maksuun ajoissa. Veskaa kanssa huutais sekä huomenna että koko kaudelle... Ei sattuis kellään oleen sopivaa kaveria tähän hommaan...

Coachi